V. Вивчення золотого вірша

Зацікавлення.

Показати мобільного телефона, запитати в дітей що це таке? Для чого потрібен телефон? (Спілкуватися???) Давайте попробуємо… (зателефонувати так, щоб було «занято» чи «поза-зоною», ввімкнути на гучність..) Ой! що це! Абонент «занятий», як прикро. Можливо, я не той номер набрала??? Дітки, а обов’язково знати номер телефону, щоб зателефонувати? (в-ді.) Почепити на дошку З/В (великий мобільний телефон макет з картону).

Речення зв’язка: Я знаю один дуже простий цікавий номер, але по ньому трішечки по-іншому треба телефонувати. Цей номер Єремії 33:3 ось послухайте…

 

Читання.

Єремії 33:3 «Покликуй до Мене – і тобі відповім,…!»

Пояснення.

(При поясненні поступово чіпляю на макет тел..: на екран – посилання, а на клавіші написати по слову вірша, і за таким порядком пояснювати).

«Покликуй» - тобто, звертайся, молися, просто говори своїми словами, до Кого?

«до Мене» - це до Бога, до Ісуса Христа.

«і тобі відповім» - означає конкретно тобі, дасть Бог відповідь на твою молитву, бо Він завжди чує. А не комусь іншому, напр..: пастору, чи священику, братику, сестричці, сусіду, їм Бог відповість на їхню молитву. Але пам’ятай: відповідь буває різною - так, ні, зачекай.

 

Застосування.

Коли тобі буває сумно, важко чи боляче (показати L смайлика) тебе образили сусідські хлопці, ти звернися до Ісуса, в молитві, поклич до Нього і Він тебе потішить, а якщо тобі радісно(показати J смайлика), бо приїхав тато з заробіток, якого ти довго чекала, то скажи Ісусу в молитві: «Дякую Ісус, що Ти його зберіг, я так радію сьогодні від цього!», Він хоче чути тебе завжди і радіти з тобою.

 

Тренування.

1)-3) По черзі з макета телефона знімати по одній кнопці і таким чином тренувати.

4)-6)Передавати мобільного телефона (старенького) по колу, один з учнів, обернувшись, до класу спиною, казатиме «стоп», в кого опинився телефон, той розказує вірш.

7) Розказують ті, хто має власного мобільного телефона.

8) Той хто хоче сам розповісти (нагородити такого)

Рефлексія.

- Що означає покликуй? (в молитві говорити)

- Коли Бог тебе не чує? (завжди чує)