REFERENCES
1. Kuzjmicheva, M.B.Sostoyaniye of the Russian market of meat raw materials of nonconventional types B. Kuzjmichev's [Text]/m//Meat industry, 2010. No. 3. Page 19.
2. Grachev, I.M., Technology of fermental preparations of [Text] / I.M. Grachev, A.Yu.Krivov. - М: Elevar, 2010.
3. Food chemistry [Text] / under the editorship of A.P.Nechaev. - SPb: ГИОРД, 2010.
Ферментная технология обезволашивания шкурки кролика
Ferment technology removal of hair of skins of the rabbit by preparations
Контактный тел.: 89531084649
Василенко Ольга Александровна
ФГБОУВПО «Воронежский государственный университет инженерных технологий»
394000, г. Воронеж, проспект Революции, 19.
Телефон (473) 255-37-51
meatech@yandex.ru
Кафедра технологии мяса и мясных продуктов, кандидат технических наук, доцент
Подпись ___________________________ Дата _______________________
Vasilenko Olga Aleksandrovna
The Voronezh State University of Engineering Technology
19 Revolution Avenue, 394000 Voronezh, Russia. Tel. (473) 255-37-51
meatech@yandex.ru
Chair of technology of meat and meat products, Cand.Tech.Sci., associate prof
Косенко Инна Сергеевна
ФГБОУВПО «Воронежский государственный университет инженерных технологий»
394000, г. Воронеж, проспект Революции, 19.
Телефон (473) 255-37-51
meatech@yandex.ru
Кафедра технологии мяса и мясных продуктов, аспирант
Подпись ___________________________ Дата _______________________
Kosenko Inna Sergeevna
The Voronezh State University of Engineering Technology
19 Revolution Avenue, 394000 Voronezh, Russia. Tel. (473) 255-37-51
meatech@yandex.ru
Chair of technology of meat and meat products, the post-graduate student.
Ключевые слова: обезволашивание, ферментные препараты, протеолитическая активность
Docuterm: removal of hair, fermental preparations, proteolitic activity