Types of Meat

 

I. Words to be remembered.

1) meat 2) common 3) term 4) to use 5) to describe 6) flesh 7) edible 8) domesticated cattle 9) swine 10) sheep 11) food 12) to include 13) muscle 14) fat 15) tendon 16) ligaments 17) processed or manufactured products   18) to prepare 19) tissue 20) to be called 21) to contain 22) amino acid 23) necessary 24) to be valued 25) to vary 26) species 27) quality 28) cut 29) source of energy 30) to influence 31) flavour 32) juiciness 33) tenderness 34) lean 35) to refer 36) mammal 37) fowl 38) seafood 39) shellfish 40) game 41) in addition 42) consume 43) to identify 44) beef 45) mature 46) to weigh 47) to yield 48) veal 49) calf 50) provider 51) pork 52) slaughter 53) lamb 54) scale 55) ordinarily 56) to select мясо распространенный, обычный термин использовать описывать мясо, плоть съедобный домашний скот свинья овца пища включать мышцы жир сухожилие соединительная ткань переработанные или изготовленные продукты приготавливать, готовить ткань называться содержать аминокислота необходимый цениться меняться, различаться вид качество вырезка источник энергии влиять вкус, аромат сочность мягкость постное мясо относиться млекопитающее птица морепродукты моллюск дичь вдобавок потреблять отождествлять, определять говядина взрослый весить составлять, производить телятина теленок поставщик свинина забой ягненок масштаб обычно выбирать

II. Read and translate the text.